ervaringen van anderen

De redenen waarom mensen kiezen voor een shiatsubehandeling zijn heel gevarieerd. 

Een aantal cliënten delen hieronder hun ervaring met shiatsu in mijn praktijk.   

Vermoeidheid en stress

"Voor mij was shiatsu nog onbekend voordat ik bij Linda kwam. Ik had wel al positieve verhalen gehoord. Ik was erg vermoeid en door stress ging ik hyperventileren. Dit was voor mij een seintje dat ik beter aan mezelf moest gaan denken. De ontmoeting met Linda was prettig: open, betrokken, en ze legt op een makkelijke manier uit wat ze doet. De eerste behandeling voelde meteen goed, hoewel ik het in het begin lastig vond om me helemaal te ontspannen. Bij de volgende behandelingen ging dit al veel beter. Linda straalt zoveel rust uit en ik leerde om zelf de rust ook weer te pakken. Na een aantal behandelingen kreeg ik ook mijn energie weer terug. Ik ben zeer tevreden en kijk elke keer weer uit naar de behandeling. Onwijs dankbaar hiervoor."

- Vrouw, 35 jaar -

Buikklachten

"Ik kwam bij Linda met de vraag of ze iets kon betekenen voor mijn net beginnende verzakkingsklachten. Ik heb een hele fijne, diepe buikmassage gehad en het leek alsof alle organen daarna weer op hun plek kwamen te zitten. Mijn buik was na de behandeling minder opgezet en ik heb geen last meer gehad van mijn klacht. De behandeling heeft mij dus veel gebracht. Linda is rustig, werkt doelgericht en heeft een fijn energie om zich heen." 

- Vrouw, 50 jaar - 

Blessures

"Ik ging voor het eerst naar Linda voor een shiatsubehandeling na een val waardoor ik veel last had van mijn stuitje. De behandelingen hebben me zo goed gedaan dat ik spoedig weer kon zitten en de pijn langzaam verdween. Ook heeft Linda me behandeld aan een schouderblessure. Behalve massage werd ook moxa toegepast. De warmte voelde heel verzachtend en helend! De behandelingen zijn heerlijk, rustig en relaxed. De fijne energie in de praktijk is een weldaad en ook de stem van de therapeut is rustgevend. Een shiatsubehandeling is een aanrader voor welke klacht dan ook. Ik ben heel dankbaar dat het mij zo goed geholpen heeft."

- Vrouw, 72 jaar -

Chronische schouderpijn

"Ik heb me bij Linda gemeld met chronische pijnklachten in de schouders. Deze klachten zijn ontstaan na een ongeluk en deels het gevolg van stress. Linda neemt de tijd voor de intake en vraagt ook goed door over de klachten en de ervaringen na de behandeling. Ik heb vijf behandelingen gehad die ik heel prettig en ontspannend vond. Linda werkt op een kalme, rustige manier en ook de ruimte is licht en rustig. Ze heeft verschillende technieken toegepast, waaronder moxa. Het resultaat: de chronische pijn in mijn schouders is weg, bij stress heb ik af en toe last van mijn schouders maar dat verdwijnt na een paar ontspanningsoefeningen. Ik ben erg tevreden over de behandeling!" 

- Vrouw, 51 jaar - 

Lage rugklachten en innerlijke rust

"Al langere tijd had ik last van lage rugklachten en spanning in mijn nek en schouders. Ik had al van alles geprobeerd en soms hielp dit een beetje, maar nooit bood het een structurele oplossing. Daarbij was ik op zoek naar meer innerlijke rust omdat het dagelijks leven vaak veel drukte met zich meebrengt. Door de shiatsubehandelingen van Linda zijn mijn rugklachten zo goed als verdwenen en is mijn energieniveau beter in balans. Linda benadert je klacht als onderdeel van je hele lichaam. Ze neemt de tijd, luistert goed en komt tot de kern van de (onderliggende) klacht. Een therapeut die rust, vertrouwen en professionaliteit uitstraalt en haar werk met hart en ziel doet. De praktijk is een mooie, rustige ruimte waar je helemaal tot jezelf kunt komen. De behandelingen zijn enorm rustgevend. Een relaxmoment voor jezelf en een kadootje op zich. Die rust heeft ook weer een positief effect op mijn fysieke klachten. Zeker aan te raden voor iedereen!" 

- Man, 43 jaar -