over mij

Hoi! Mijn naam is Linda. Geboren en opgegroeid tussen de rozen in het Limburgse dorpje Lottum. Op mijn 18de verruilde ik het dorp voor het stadsleven in Eindhoven om Communicatie te studeren, waarna ik werkte in verschillende kantoorfuncties. Ergens rond 2016 ging het werken op kantoor, veelal achter een beeldscherm, steeds meer schuren en voelde ik me een beetje als het verpieterde plantje op de vensterbank. De hoogste tijd dus voor een andere koers! In de jaren daarvoor had ik al ervaring opgedaan met yoga en een docentenopleiding gevolgd. Dat waren de eerste stappen op een nieuw pad. Ik wilde me verder verdiepen in lichaamswerk en besloot weer te gaan studeren. In 2020 rondde ik de 3-jarige opleiding tot Shiatsutherapeut af en sindsdien heb ik mijn eigen praktijk voor yoga en massagetherapie. Super dankbaar werk waar ik écht voldoening uit haal. Het blijkt een oneindige leerschool waarin ik mijn hart mag volgen. Momenteel volg ik de opleiding tot Thaise massagetherapeut en het einde is wat mij betreft nog niet in zicht!


Klik hier voor een overzicht van de door mij gevolgde opleidingen en nascholingen. 

Kwaliteit

Voor kwaliteitswaarborging ben ik als Shiatsutherapeut aangesloten bij:

 


 

Shiatsu Vereniging Nederland

Shiatsu Vereniging Nederland is een beroepsvereniging voor alle shiatsutherapeuten in Nederland. Als lid heb ik een door CPION of SNRO geaccrediteerde HBO opleiding gevolgd en voldoe ik aan de Plato eisen: de door zorgverzekeraars vereiste Westerse medische basiskennis.  

 

RBCZ

RBCZ is het kwaliteitsregister in Nederland waar HBO-opgeleide therapeuten zich kunnen registreren. Een onafhankelijke platform voor erkende zorg met een holistische benadering. Jaarlijks voldoe ik als RBCZ-gekwalificeerde therapeut aan strenge kwaliteitseisen op het gebied van wet- en regelgeving, bij- en nascholing, zelfreflectie, VOG en de praktijk waar de zorg wordt verleend. 

 

SCAG

De Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG) is een onafhankelijke stichting die zorgvuldige en deskundige begeleiding biedt bij de afhandeling van klachten. Middels deze registratie voldoe ik aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) en draag ik bij aan de kwaliteit van zorg.

 

Tevens is mijn praktijk aangesloten bij en vindbaar via:

Natuurlijk Gezond Noord-Limburg | Be-Time | Therapeuten Kompas | Massage-info.nl