over linda

In 1980 geboren en opgegroeid in het Limburgse rozendorp Lottum. Als kind werkte zo'n beetje iedereen daar 's zomers 'op de plak', het veld waar de rozen worden gekweekt. Dat betekende op je knieën door het zand om de struiken te enten, om een tijd later de velden te zien veranderen in een regenboog van bloeiende rozen. Dat werken met mijn handen en dicht bij de grond, ik vond het wel wat. En nog steeds, zo blijkt nu, maar dan anders en via een hele omweg. 

Na jaren kantoorwerk leefde ik in 2007 veel teveel vanuit mijn hoofd en daarom begon ik met yoga. Hierdoor kon ik weer aarden en terugzakken in mijn lijf. Een tijd later stond ik zelf yogales te geven toen een deelneemster, onbewust, het zaadje van shiatsu bij mij plantte. In 2017 begon dit te ontkiemen toen ik begon met de opleiding tot Shiatsutherapeut. Al snel gaf ik massages in mijn praktijk aan huis om te kunnen doen waar ik blij van word. Het blijkt een oneindige leerschool waarin ik mijn hart en nieuwsgierigheid mag volgen. Zo verdiep ik mij momenteel in de Thaise massagetherapie en volg ik geregeld interessante bijscholingen. 


Klik hier voor een overzicht van de door mij gevolgde opleidingen en nascholingen. 

Kwaliteit

Voor kwaliteitswaarborging ben ik als Shiatsutherapeut aangesloten bij:

 


 

Shiatsu Vereniging Nederland

Shiatsu Vereniging Nederland is een beroepsvereniging voor alle shiatsutherapeuten in Nederland. Als lid heb ik een door CPION of SNRO geaccrediteerde HBO opleiding gevolgd en voldoe ik aan de Plato eisen: de door zorgverzekeraars vereiste Westerse medische basiskennis.  

 

RBCZ

RBCZ is het kwaliteitsregister in Nederland waar HBO-opgeleide therapeuten zich kunnen registreren. Een onafhankelijke platform voor erkende zorg met een holistische benadering. Jaarlijks voldoe ik als RBCZ-gekwalificeerde therapeut aan strenge kwaliteitseisen op het gebied van wet- en regelgeving, bij- en nascholing, zelfreflectie, VOG en de praktijk waar de zorg wordt verleend. 

 

SCAG

De Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG) is een onafhankelijke stichting die zorgvuldige en deskundige begeleiding biedt bij de afhandeling van klachten. Middels deze registratie voldoe ik aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) en draag ik bij aan de kwaliteit van zorg.

 

Tevens is mijn praktijk aangesloten bij en vindbaar via:

Natuurlijk Gezond Noord-Limburg | Be-Time | Therapeuten Kompas | Massage-info.nl