over mij

Mijn naam is Linda Wilmsen, geboren in 1980 in het Noord-Limburgse rozendorpje Lottum. Samen met Harm, onze twee zoons en een beagle woon ik tegenwoordig in Meerlo. Hier hebben we een praktijk aan huis voor shiatsutherapie, yoga en NLP-coaching. Wij worden er blij van bij te kunnen dragen aan het welzijn en de gezondheid van een ander. Hierin bewandelen we elk ons eigen pad, en het leuke is dat onze passies elkaar wonderbaarlijk mooi aanvullen!

Van yoga tot shiatsu

Mijn weg hier naartoe begon in 2007 in Eindhoven met mijn eerste yogales. Dit voelde als een jas die past. De houdingen en aandacht voor de adem gaven ruimte in mijn lichaam en rust in mijn hoofd. Na de les voelde ik me helder, soepel en krachtig. Om me verder te verdiepen volgde ik o.a. de Poweryoga Teacher Training bij Tonnie Goes en de Yin en Yang Yoga & Anatomy Teacher Trainingen bij José de Groot. 

Yoga maakte me steeds nieuwsgieriger naar de onlosmakelijke verbinding tussen lichaam en geest en het zelfherstellende vermogen van de mens. Steeds meer kreeg ik het gevoel dat ik hier meer mee wilde doen. In 2017 was de tijd voor mij rijp om een nieuwe weg in te slaan. Ik volgde de opleiding tot  shiatsumasseur bij de Academie Qing-Bai en startte met het geven van massages in onze praktijk. Daarna studeerde ik nog twee jaar door tot shiatsutherapeut, waarvoor ik in 2020 mijn diploma heb behaald. Ik vind het mooi om te zien en ook zelf te ervaren hoe shiatsu al snel positieve veranderingen teweeg kan brengen, zowel fysiek als mentaal. Mijn missie is dan ook zoveel mogelijk mensen te laten ervaren wat deze prachtige vorm van massagetherapie te bieden heeft. 

Ik hou erg van de kracht van eenvoud. Die vind ik terug in shiatsu, maar ook in yoga en chi neng qigong. Blij word ik van klein geluk: de zon op mijn wangen, woordgrapjes, kippenvel als iets me raakt, huilen van het lachen, meezingen als niemand het hoort en chocola. Naast onze praktijk werk ik twee dagen per week als praktijkassistente bij Fysiotherapie 't Raadhuis in Meerlo.

Opleiding

Relevante opleidingen en cursussen:

  • 2020-2021: Westerse Medische Basiskennis bij de Academie Qing-Bai
  • 2019: Chi Nei Tsang basis I bij Maartje Huibers
  • 2018: NLP Practitioner bij Robin Stevens
  • 2017-2020: Shiatsutherapie en Basisvakopleiding Chinese Geneeskunde bij de Academie Qing-Bai
  • 2014: Yin Yoga & Anatomy Teacher Training bij José de Groot (RYT-50 uur)
  • 2014: Yang Yoga & Anatomy Teacher Training bij José de Groot (RYT-50 uur)
  • 2012: basiscursus ZEN-meditatie bij Ki-zeN
  • 2009-2010: Poweryoga Teacher Training bij Tonnie Goes (RYT-200 uur)

Wil je meer weten over mijn werkervaring en achtergrond, neem dan een kijkje op mijn Linked-In profiel.