over mij

Sinds ik in 2007 de eerste houdingen oefende op mijn yogamatje, is er een nieuwe wereld voor me opengegaan. Een weg naar bewustwording en het nieuwsgierig volgen van mijn interesse in de mens en de sterke connectie tussen lichaam en geest. En ook een weg naar meer verbinding met mezelf en de ander. Als vanzelf groeide mijn behoefte me te verdiepen in lichaamswerk en zo kwam ik in aanraking met Shiatsu en de Thaise massagetherapie. In 2018 opende ik mijn praktijk aan huis waar ik tot op heden dagelijks therapeutische massages geef. Dit geeft mij enorm veel voldoening en ik ben dankbaar voor iedereen die ik op mijn mat mag ontvangen. Elke sessie is een bijzondere ontmoeting met mensen die mij helpen te groeien in mijn vak en als mens. Het blijkt een oneindige leerschool waarin ik mijn hart mag blijven volgen.


Kwaliteit

Klik hier voor een overzicht van de door mij gevolgde opleidingen en nascholingen.

Voor kwaliteitswaarborging ben ik als Shiatsutherapeut aangesloten bij:

 

Shiatsu Vereniging Nederland

Shiatsu Vereniging Nederland is een beroepsvereniging voor alle shiatsutherapeuten in Nederland. Als lid heb ik een door CPION of SNRO geaccrediteerde HBO opleiding gevolgd en voldoe ik aan de Plato eisen: de door zorgverzekeraars vereiste Westerse medische basiskennis.  

 

RBCZ

RBCZ is het kwaliteitsregister in Nederland waar HBO-opgeleide therapeuten zich kunnen registreren. Een onafhankelijke platform voor erkende zorg met een holistische benadering. Jaarlijks voldoe ik als RBCZ-gekwalificeerde therapeut aan strenge kwaliteitseisen op het gebied van wet- en regelgeving, bij- en nascholing, zelfreflectie, VOG en de praktijk waar de zorg wordt verleend. 

 

SCAG

De Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG) is een onafhankelijke stichting die zorgvuldige en deskundige begeleiding biedt bij de afhandeling van klachten. Middels deze registratie voldoe ik aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) en draag ik bij aan de kwaliteit van zorg.

 

Tevens is mijn praktijk aangesloten bij en vindbaar via:

Natuurlijk Gezond Noord-Limburg | Be-Time | Therapeuten Kompas | Massage-info.nl