over mij


Sinds ik in 2007 voor het eerst de yogamat op stapte, is er een nieuwe wereld voor me opengegaan. Een weg naar meer bewustwording, het nieuwsgierig volgen van mijn interesse in de mens en de bijzondere connectie tussen lichaam en geest. Een weg naar meer verbinding met mezelf en mijn omgeving. In de loop van de jaren ben ik opgeleid tot yogadocent, shiatsutherapeut en natuurgeneeskundig therapeut in de Thaise yogamassage. Sinds 2018 heb ik het voorrecht te kunnen werken vanuit mijn fijne praktijk aan huis waar ik tot op heden dagelijks zowel therapeutische als ontspannende massages geef. Mijn werk geeft mij enorm veel voldoening en ik voel dankbaarheid voor iedereen die ik op mijn mat mag ontvangen. Elke sessie is een bijzondere ontmoeting met een uniek persoon. Hierdoor kan blijven groeien in mijn vak en als mens. Het blijkt een oneindige leerschool waarin ik steeds mijn hart mag blijven volgen. Met mijn werk hoop ik mensen een stukje bewuster te maken van de enorme intelligentie van hun eigen lichaam.


Mijn massages zijn een uitnodiging om meer in contact te komen met je diepste kern, ik geloof erin dat alle wijsheid al in je zit. Zelf ervaar ik regelmatig hoe overweldigend de hectiek van onze snelle maatschappij kan voelen. Terug naar de eenvoud werkt voor mij dan heel goed. Dan zoek ik de stilte op, trek ik me terug uit de hectiek, ga ik wandelen in de natuur, bewegen op mijn yogamat, of ontvang ik een massage van een collega. Dan ervaar ik de helende kracht van stilte, eenvoud en aanraking die met liefdevolle aandacht wordt gegeven. Hieruit kan een prachtig gevoel van eenheid en verbondenheid ontstaan. En dan voel ik: dit is precies is wat ik jou wil laten voelen. 

Opleiding en kwaliteit

Ook na het behalen van mijn diploma's tot yogadocent, shiatsutherapeut en Thaise massagetherapeut, volg ik regelmatig nascholingen. Hier vind je een overzicht van de door mij gevolgde opleidingen en nascholingen.

Als Shiatsutherapeut ben ik aangesloten bij:

 

Shiatsu Vereniging Nederland

Shiatsu Vereniging Nederland is een beroepsvereniging voor alle shiatsutherapeuten in Nederland. Als lid heb ik een door CPION of SNRO geaccrediteerde HBO opleiding gevolgd en voldoe ik aan de Plato eisen: de door zorgverzekeraars vereiste Westerse medische basiskennis.  

 

RBCZ

RBCZ is het kwaliteitsregister in Nederland waar HBO-opgeleide therapeuten zich kunnen registreren. Een onafhankelijke platform voor erkende zorg met een holistische benadering. Jaarlijks voldoe ik als RBCZ-gekwalificeerde therapeut aan strenge kwaliteitseisen op het gebied van wet- en regelgeving, bij- en nascholing, zelfreflectie, VOG en de praktijk waar de zorg wordt verleend. 

 

SCAG

De Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG) is een onafhankelijke stichting die zorgvuldige en deskundige begeleiding biedt bij de afhandeling van klachten. Middels deze registratie voldoe ik aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) en draag ik bij aan de kwaliteit van zorg.

 

Tevens is mijn praktijk aangesloten bij en vindbaar via:

Natuurlijk Gezond Noord-Limburg | Be-Time | Therapeuten Kompas | Massage-info.nl