nlp-coaching

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. 

  • Neuro heeft met het brein te maken, je hersens. In je brein zijn bepaalde patronen vastgelegd die er voor zorgen dat je je naar voelt of dat je je goed voelt.
  • Linguïstisch gaat over taal. De taal waarmee je met jezelf of met anderen communiceert.
  • Programmeren wil zeggen dat je met taal je brein programmeert om zich goed te voelen.

Train je brein om je goed te voelen!

Met NLP leer je bewust te worden van jouw onbewuste breinprocessen. Het is een manier om denken, doen en voelen met elkaar in harmonie te brengen. Je leert hiermee positieve gedachten te hebben en positieve beelden in je hoofd te vormen waardoor je goede gevoelens oproept en behoudt. Hiermee krijg je (weer) grip op je emoties en denkpatronen.
NLP is niet iets wat je uit een boekje kunt leren, NLP is een houding, een instelling en een gedachtegang waarbij nieuwsgierigheid en experimenteel gedrag centraal staan.


In de coaching leer je verschillende NLP-technieken die je daarna zelf ook meteen thuis kunt toepassen. Het zijn praktische, leuke en vooral effectieve technieken waarmee jij je brein traint om je te voelen zoals jij je wilt voelen.
Samengevat: met NLP leer je jouw brein (Neuro) te optimaliseren door slim gebruik te maken van zelfspraak en taal (Linguïstisch) zodat je negatieve patronen af kunt leren (Programmeren) en kunt vervangen door positieve patronen waardoor je gelukkiger wordt en een beter leven krijgt.


De NLP-coachingstrajecten worden gegeven door mijn partner Harm. Meer informatie over Harm en het aanbod lees je op www.harmbolten.nl.